dijous, 5 de març del 2020

CALENDARI ACTIVITATS 2020


CALENDARI D'ACTIVITATS (PROGRAMADES) PER AL 2020

Tot i que ja som a primers de març i que, al seu dia, en Joan Miquel (que actuava com a Secretari del COMECLOG) ja ens ho va enviar a tots per correu electrònic; pensem que és interessant reproduir, també, en aquesta mena de "MURAL D'ACTIVITATS" que és el Blog, el Calendari per a enguany. 

Així ningú podrà "ignorància al·legar"... he, he i si te algun dubte o interès en una activitat o data concreta sabrà on trobar-ho.

Veureu que en color roig, hi estan assenyalats els dies festius (això és de caixó..., direu); en verd, els dies que tenim sortida xino-xano; en color morat, una matinal en memòria d'en "Joanjo" Soler i amb el color groc, les dates de la possible trobada-escapada de cap de setmana de Primavera.

Les tradicionals trobades de "la calçotada" i "la paella d'estiu", així com els "esmorzars de forquilla" no els hem programat i, si és els cas i es poden anar fent, els anirem comunicant pels mitjans habituals: WhatsApp, email o aquest mateix blog. 

Doncs ja ho sabem; tinguem-ho, si és possible, en compte a l'hora de programar visites i controls mèdics, viatges, excursions i escapades, "serveis" i "guardes" de nets, bateigs, comunions, celebracions de divorci... i d'altres compromisos.

I per acabar una cita que ens ha semblat bonica i encertada: 

"Abans que l'esforç, les roques i el vent, l'amistat és el component essencial en la muntanya" 
Geyson Millar, guia de muntanya xilè.  

i en qualsevol altra situació... hi afegiríem nosaltres.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada