dissabte, 7 de març del 2020

Honor als que ja no hi són

JUANJO IN MEMORIAM



Tal com vàrem anunciar a la publicació del calendari d’activitats del Clan i recordar a la passada 105ena XX, el proper dimecres 11 de març els que vàrem conèixer al Joan Josep Soler i tots aquells companys que us hi vulgueu afegir, ens reunirem a Cardedeu per recordar-lo.

La data no és casual ni arbitrària sinó que es ben significativa doncs farà exactament 31 anys que en Juanjo ens va deixar. Ens va deixar sense poder dir-li adéu de viva veu, sense poder agrair-li els bons moments que ens va regalar.
La seva vitalitat encomanadissa el va portar a explorar noves formes esportives, algunes no exemptes de risc, que el van dur a la mort prematura. Extremadament prematura per nosaltres que ens vàrem quedar orfes de la seva companyonia i de la seva, sovint sorneguera, alegria.

La trobada és prevista a les 11:00 a l'estació de ADIF de Cardedeu. Molts de la colla pensem anar-hi en tren, per aquests el lloc de convocatòria és al vestíbul de l’estació de Passeig de Gràcia a tres quarts de deu, per prendre el tren de la línia R2 a les 10:06 que ens durà a Cardedeu a les 10:45. Els que vinguin en cotxe segurament podran aparcar al pàrquing de l'estació, però en cas contrari seguint el camí del cementiri allà trobaran lloc.

Visitarem el Cementiri de Cardedeu per honorar al nostre enyorat amic Juanjo. No serà una excursió convencional, anirem fins allà els que el vàrem conèixer per portar-li flors el que ho vulgui, per retre-li una oració, qui sigui creient, i en suma per fer palès el nostre record.

Després tot passejant tornarem a Cardedeu, on podrem dinar, qui ho desitgi, en el restaurant Tarambana. Lloc popular que coneixen els Soler i on si teniu la precaució de dir-li a l’Elena Soler, tindrem taula parada.

Us preguem que responeu al correu electrònic en el que tot seguit anunciarem la trobada per poder confirmar les assistències, tant a la trobada com al dinar.




























Joan Miquel


ENCARA UN ALTRE COMIAT

A l'hora de preparar aquesta trobada vàrem saber de la mort de un altre company de l'antic Clan del Ós Gris. El 4 d'aquest mes ens va deixar l'Edu. 
Eduardo Jaurrieta Mas que va ser cap de la Patrulla Panteres i després de la Llops amb els Escultes. Finalment va ser cap de Tropa.
La seva intensiva dedicació a la medicina com a cirurgià, on va aconseguir notorietat i prestigi  al intervenir en el primer transplantament de fetge a la peninsula, va fer que la seva participació en actes del Clan renascut fos minsa.


El dia 6, una representació del Clan en petit comite, vàrem assistir al seu comiat al Tanatori de Sant Gervasi.
Descansa en pau, amic.  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada