dissabte, 20 de febrer del 2010

4ª SORTIDA XINO-XANO



Ruta circula des de Cànoves a Cànoves passant per Sant Salvador de Terrades, el Castanyer Gros d'en Cuc i el pantà de Vallfornès.


Dijous 4 de març del 2010.




Tipus d'itinerari.- Ruta per la feréstega vall de Vallfornès, pel acollidor veinat de Sant Salvador i la seva església neogòtica (des d'on es te una magnífica vista de la vall), continuarem fins a l'objectiu de la sortida que és el Castanyer Gros d'en Cuc (l'arbre amb més perímetre de la Península, 11,7 m), retornarem a Cànoves pel pantà de Vallfornès.


Recorregut.- 12,5 km.


Desnivell.- +434 m, -434 m.


Dificultat.- Mitjana. Gairebé, per no dir tot, el recorregut es fa per pistes.


Equip necessari.- Roba i calçat adequat al temps i lloc (roba còmode però que, també, abrigui, calçat amb sola dura i no lliscant).


Esmorsar.- Entrepà i/o fruita segons es vulgui. En Pep portarà la bota de vi i, segurament, en Pepe Luís el café (calent) i les "gotes".


Dinar.- Tindrem taula encomanada, a les 15 h, a el Restaurant "El Refugi" de Sant Antoni de Vilamajor.


Transport.- En aquesta sortida no anirem amb transport públic, hi anirem amb 2 o 3 (en funció dels que siguem) cotxes particulars. La logística per al repartiment de places i cotxes el farem-aquests dies que falten per a la sortida- per internet/telèfon.


Lloc hi hora de trobada.- El dijous 4-4-2010, a les 8h 30'. A la Parada del Metro de SANT ANDREU, al costat dret de la Meridiana on hi ha la parada d'autobusos interurbans.


Pressupost.- El dinar calculem que ens pot costar 15 euros per cap. Les despeses de transport caldrà "negociar-les" amb els xofers-propietaris dels vehicles.


Data límit d'inscripció.- Els/les que vulgueu i pogueu venir sou pregats d'avisar-nos a qualsevol dels qui normalment hi anem (Carles, Montserrat, Llorenç, Pepe Luís, Joan Miquel, Joan Simarro, Pep,...) com més aviat millor (per tal de lligar el tema cotxes i reservar la taula per dinar) però com a data límit el 24 de febrer a la nit.




Com sempre us animen a venir. Segur que, tot fent salut, hi passeu un agradable i divertit día. Animeu-vos !!!!


1 comentari:

  1. ACLARIMENT IMPORTANT
    EL DIA DE TROBADA NO ÉS EL 4-4-2010 COM DIU L'ENTRADA, SINÓ -com suposo heu deduït- EL 4 de MARÇ (3) de 2010.
    Perdoneu l'error.

    ResponElimina