dimecres, 17 de febrer del 2010

Mercès Don Pedro

Companys, i tanmateix amics. He de demanar-vos perdó perquè he deixat passar massa temps des de que varem reunir-nos amb en Pedro Beltran fins que ho he pogut publicar. Com a atenuant d’aquesta falta puc aportar que he volgut editar un reportatge videogràfic i que això m’ha pres més temps del que jo pensava.




El passat dimarts 2 de febrer, ja fa dons quinze dies, els remenadors de cireres del nostre Clan amb l’afegit d’en Quique Cots ens varem reunir amb Don Pedro a la cafeteria Európolis, al costat del camp del Europa.
El motiu de la trobada era manifestar-li l’agraïment per la documentació fotogràfica que ens havia lliurat i que ja hem incorporat al fons fotogràfic del Clan. Hem d’admirar el seu bon estat físic, sabem que fa esport, però sobre tot cal remarcar la seva memòria prodigiosa. Al seus vuitanta dos anys se’n recordava de més coses que nosaltres.

La trobada va servir també per assabentar-nos d’intrigues polítiques que ens varen passar desapercebudes llavors perquè no érem caps rellevants dels escoltes.


Mercès un cop més, senyor Beltran, no només per la documentació lliurada, sinó per tota una vida dedicada a l’escoltisme.

Joan Miquel

2 comentaris:

  1. Molt be Joan Miquel, gràcies per aquesta
    bonica crònica, amb video i, fins hi tot, musiqueta del NODO....
    Certament va ser una trobada molt interessant i agradable. Recordeu que varem quedar de repetir-la més endavant.
    M'afegeixo a l'agraiment a en Pedro Beltran.
    Una abraçada.

    ResponElimina
  2. Joan Miquel, es noten les ensenyances del taller de guions que estàs fen a Casa Elizalde, molt be el vídeo amb una musica inoblidable de "gratos recuerdos"(??).Molt agraït a Don Pedro per la seva aportació fotogràfica i per la seva memòria.

    ResponElimina