dimarts, 9 de febrer del 2010

SORTIDA DE PRIMAVERA 2010


Dates: Divendres 7 (qui pugui), dissabte 8 i diumenge 9 de maig 2010


Lloc:

Casa rural "La Torre de Dalt" http://www.latorrededalt.com/ al poble de Camós (Pla de l'Estany) molt a prop de Banyoles. És una casa per a nosaltres sols, amb 10 habitacions de matrimoni (amb opcions de dos o un sol llit) i una habitació quàdruple amb 4 llits. La capacitat total (màxima) és de 22 persones. Te cuina, menjador, 10 banys, sala d'estar de 100 m2, llar de foc, gran porxo amb barbacoa, jardins i piscina.
Cost: El cost de la casa per a tot el cap de setmana és de 985 euros. Per tant si som el "complert" és a dir 22 persones, en resulta 45 euros per cap.
Pensem, per tant, rendabilitzar l'estada aprofitant al màxim la casa: dormir-hi, esmorzar-hi, sopar-hi, dinar-hi el divendres (qui pugui) i diumenge. Marxant, el diumenge, després de dinar.
Activitats: Com a principals activitats uns proposem la possibilitat de passar un cap de setmana d'esbarjo. Un lloc tranquil, amb piscina (si fa bon temps), possibilitats de fer petites excursions per visitar el romànic de Porqueres, de Pujarnol, de Palol de Revartit,... de fer una ruta insòlita per la ribera del riu Fluvià, ple de petits nuclis rurals i extensos conreus de farratge i cereals que, a la primavera, segur que estan en plana efervescència.... estem estudiant, la possibilitat de fer una petita excursió el dissabte dinant (a un cost raonable) en algun lloc de la ruta i retornant a Camós a mitja tarda. Diumenge, pensem aprofitar la gran porxada i la barbacoa per a fer una "botifarrada" per a dinar. Aquets dos dinars -el de dissabte i el de diumenge- juntament amb les despeses d'aliments per als esmorzars i sopars (pa, vi, ous, alls, patates -per a fer truites- tomàquets, embotits, cafè, llet, etc.) pensem que poden fer que el cost total per persona sigui al voltant de 100 euros.
Inscripcions i logística:
Com podeu veure, el nombre de places és limitat a 22. Per tant, aquest és el nombre de persones que hi podem anar. Tots aquells que hi estigueu interessats, sou pregats de contestar aquests correu EL MÉS RÁPIT POSSIBLE dons l'inscripció es farà per RIGORÓS ORDRE DE RECEPCIÓ de les respostes. No cal dir que per al desplaçament mirarem d'aprofitar les places dels diferents cotxes que hi anem (compartint, si és el cas, les despeses).
Digueu-nos alguna cosa ABANS DEL DILLUNS 15 de Febrer a migdia (data límit en que tenim de confirmar la reserva i fer la "paga i senyal" al propietari). Si les places s'omplen abans us ho farem saber (respectant la "llista d'espera" per si es produís alguna baixa).

Gràcies a tots i a totes per la vostra comprensió. Si us plau, digueu-nos alguna cosa.

1 comentari:

  1. Per cert,les inscripcions s'han de fer al correu d'en Joan Miquel (que és qui fa la llista). El seu correu és:
    jm.cortes@telefonica.net

    Apa, apunteu-vos ja !!!!

    ResponElimina