dimarts, 3 de setembre del 2013

ONZE DE SETEMBRE 2013




CADENA HUMANA PER LA INDEPENDÈNCIA

 
Tal i com es quedà al  passat Sopar d’Estiu, aquells de la colla que ho vulguin, acudiran, el proper ONZE DE SETEMBRE, a fer “Cadena per la Independència”.
 
Un bon nombre anirem cap al sud, a "reforçar” els trams de “cadena” on sembla que cal més presència de gent d’altres zones més poblades. Concretament  al TRAM 183 que és als voltants de Montbrió del Camp.
 
D’altres companys i companyes, per raons de proximitat, familiars o perquè ja s’havien compromès amb altres colles o grups d’amics “faran cadena”  en d’altres llocs. No hi fa rés, el que cal és que arreu hi hagi gent disposada a afegir-se, ma amb ma, per tal de donar continuïtat a aquests més de 400 km festius i reivindicatius.

 
 
Per als que anem al TRAM 183, recordeu que:
 
EL LLOC I L’HORA DE TROBADA ÉS: El dia ONZE DE SETEMBRE a la Plaça de Catalunya (davant del Hard Rock Cafè) a les 9h 30’. IMPORTANT: CAL SER MOLT PUNTUALS DONCS ENS COMENTEN ELS ORGANITZADORS QUE ELS AUTOCARS NOMÉS PODRAN ESTACIONAR A LA PLAÇA CATALUNYA 15'. 
 
ELS AUTOCARS, organitzats per l’entitat “Sobirania i Justícia”, sortiran PUNTUALS a les 10h. A nosaltres ens han assignat l' autocar Nº 2 (de 50 places).  
 
Un cop siguem a REUS, disposarem de temps lliure per a fer una passejadeta per la ciutat. El dinar el farem al restaurant ANTIGA CASA CODER, de la cèntrica Plaça Mercadal 16, on cal que hi siguem de les 12h 45’ a les 13h.
 
Desprès de dinar, a les 14h 30’, sortirem de Reus en direcció a Montbrió del Camp fins al TRAM 183. És un tram relativament proper al nucli del poble, però a la zona on hi ha el polígon industrial, amb poques ombres. CAL, PER AIXÒ (SI FA UNA TARDA DE CALOR), ANAR PROTEGITS DEL SOL AMB BARRETS, CREMA SOLAR I ALGUNES BOTELLES D’AIGUA.

Cal ser al nostre lloc de la "cadena" a les 16h. A les 17h14' (commemorant l'Onze de setembre de 1714) tota la CADENA HUMANA bategarà com un sol cor !!!. Com señal d'inici de la Cadena, sonaran tots els campanars del país mentre els participants tindrem les mans agafades amb el simbolic gest d'un comú desig de llibertat. 

La Cadena durarà fins les 18h. Durant aquella estona es faran les fotografies i s'enregistrarà la Via en vídeo des de l'aire. Si algú de nosaltres pensa en portar un aparell de radio podrem seguir el moment a tot el país (els mòbils se saturaran...).

Sembla que, certament, viurem un nou dia històric.
 
De moment això és tot. Per a qualsevol qüestió relacionada amb aquest tema podeu posar-vos en contacte amb en Carles o l’Elena que son els coordinadors d’aquesta acció.
 
Una molt bona DIADA.
 
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada