dimecres, 12 de novembre del 2014

Reunió del COMECLOG

La Violeta


EL DIA DESPRÉS D'UNA JORNADA HISTÒRICA


El passat dilluns 10, els membres del COMECLOG* ens varem reunir al Centre de Cultura Popular la Violeta de Gràcia. A l'ordre del dia hi havia com a tema fonamental l'elaboració del calendari per l'any vinent, però òbviament es va parlar també, i no pas poc, del tema del dia abans, del tema del mes, pot ser del tema de l'any. El nou 9 N.

Festa final de campanya de la ANC i OMNIUM a Monjuic

Festa final de campanya de la ANC i OMNIUM a Monjuic

35 de les 2.305.290 participacions que es varen comptar

Centrats finalment en la cosa que havíem anat a fer allà, el calendari va quedar força lluït i el rebreu cadascú per correu electrònic en format pdf.

El 2015 hi hauran 11 sortides Xino Xano. Com sempre hem deixat de banda el mes d'agost que tothom està de vacances, però també hem tingut en compte que hi han altres dates del any que hom aprofita per construir aqüeductes, perllongar vacances de Pasqua o reposar de festes senyalades.

Així, hem variat la norma dels primers dijous de cada mes en els mesos de gener, abril i setembre. Però s'ha decidit per unanimitat que els dies publicats en el calendari seran INAMOBIBLES, i és per això que els rebreu en format pdf a fi que cadascú pugui imprimir-s'ho i penjar-ho a la nevera o la taula de treball o allà on vulgui. Es tracta de que tenint a la vista el calendari si a hom li programen una visita de metge per un dels dies senyalats pugui d'antuvi fer que li ajornin, o si un altre grup d'amistats postula una data coincident amb una de les nostres pugui decidir amb temps quin grup li fa més patxoca.

Aquest any no hi ha prevista sortida de primavera, dons no la te embastada ningú i si que hi ha sortida de tardor que serà els dies 16, 17 i 18 d'octubre que organitzarà en Charly però que pel moment manté en secret pel que fa al lloc.

Un altre novetat d'enguany és que no farem la trobada sopar d'estiu. El motiu és perquè després de fracassar repetidament en trobar un lloc en el que a més de sopar raonablement bé, pugui servir de trobada real i veure'ns les cares sense dificultats d'espai i sobre tot que es pugui parlar distesament en una sobretaula duradora, després d'això deia, no queda més que suprimir-ho.

Hi han moltes probabilitats de que es repeteixin esdeveniments molt reeixits d'enguany però que no depenen estrictament de nosaltres i que per tant caldrà esperar la bona disposició dels que ho han fet possible aquest any per repetir-ho. En tot cas aquestes jornades sorpresa procurarem que ocupin el lloc dels dies que inicialment hem previst per les sortides XX. I si hi ha algun valent que s'atreveix a organitzar una sortida de primavera amb la pressa que cal a hores d'ara, que ho faci saber urgentment i cercarem un forat al calendari per enquibir-ho.


Per últim, comencem a estar assedegats d'iniciatives i ens falten idees per els Raids Xino Xano, és per això que demanem la vostra col·laboració per fer un brain storm (tempesta cerebral) o millor encara, aquells que teniu idees per possibles sortides podíeu erigir-vos en organitzadors adjunts de alguna de les sortides.

La figura del organitzador adjunt seria la del company, que ostentaria  la autoria de esdeveniment, amb una idea clara de un lloc a on es pot anar i que rebria la cooperació necessària dels membres del COMECLOG per la logística amb la seva experiència provada.

Aquest calendari el rebreu per correu electrònic

Sigueu bons!!
Joan Miquel

*COMECLOG = Comissió de la Memòria del Clan Òs Gris

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada