dijous, 13 d’agost del 2015

Via Lliure 11 Setembre 2015





VIA LLIURE A LA REPÚBLICA CATALANA

El proper Onze de Setembre, l'avinguda Meridiana de Barcelona es convertirà en el "carrer major de la República Catalana". Milers de catalans omplirem de colors els 135 trams –tants com escons hi ha al Parlament-, que serviran per traslladar fins a la cambra catalana els 10 eixos de la República Catalana.




A la manifestació del 2012 ja vam ser més d’un milió de persones les que ens vàrem manifestar reivindicant el dret a decidir. Les xifres de participants han anat augmentant des d’aleshores. La cadena humana del 2013 va fer la volta al món per l’espectacular complexitat que tenia, i la V de l’any passat també va superar les expectatives, ja que, segons la Guàrdia Urbana, hi vàrem participar 1,8 milions de persones. Aquest any, amb la Via Lliure, 'Ara És l’Hora' es busca un nou impacte a ulls mundials i batre un nou rècord d’assistents.

La mobilització començarà a les 17.14 amb una multitud de color blanc. Tots els participants tindrem un punter del color de l'eix al qual pertanyem, mentre que un altre de gegant recorrerà la Meridiana per un carril central enmig de la multitud. La gent alçarà els seus punters per crear una onada de colors fins al Parlament, en un recorregut de 5,2 quilòmetres des del Parc de la Ciutadella fins al carrer Rosselló Porcel. 







Nosaltres, els de la colla Xino-Xano, hem quedat d'anar-hi i -ens hem inscrit-  al tram 78 de la Via. En transport públic tenim la sortida de Metro del "Clot" (L1 i L2), a la boca d'accés de Meridiana amb València.

Ja anirem quedant pels mitjans habituals (correu, telèfon i whatsapp). En Jaume, el coordinador d'aquesta acció, ens suggereix quedar a les 16h a la sortida del Metro que hem esmentat. Convé que tots/es hi anem -preferentment- amb samarretes de color blanc i el "punter" de color lila que trobarem dins del pack (els qui hagin comprat el que ha posat a la venda l'ANC). Si no teniu el "punter" us els donaran els voluntaris que trobareu al lloc de trobada.

Una forta abraçada i, fins aleshores, gaudiu de les vacances.




EL TEMPS D'EN JOAN MIQUEL



PRONÒSTIC PER LA DIADA




Els mapes que he consultat indiquen que a la hora de la "mani" s'obrirà una escletxa en la nuvolositat general i lluirà tímidament el sol.



LA METEO TAMBÉ ÉS INDEPE


NO S’ADMETEN RECLAMACIONS


J.M.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada