dilluns, 8 de gener del 2018

El calendari d'enguany

CALENDARI DEL CLAN DEL ÓS GRIS
2018
CALENDARI D’ACTIVITATS PER A L’ANY 2018


·         A partir de l’experiència dels passats anys hem deixat “lliures”, pel que fa a les sortides Xino-Xano, els mesos d’agost i desembre. Com a possibles propostes per a llocs o caminades a fer  tenim, encara pendents: “la Presó” de la serra de Busa al Solsonès o el Salt del Mir i el castell de Besora al Vidranès. Altres indrets a conèixer o recórrer enguany podrien ser la fageda i el bosc de la Sauva Negra al Moianès; el Congost de Fraguerau i les ermites del riu Montsant a Ulldemolins; algun altre recorregut pel Parc del Montnegre i el Corredor, la Serralada Litoral, Montserrat i Sant Llorenç de Munt o el nostres mai prou coneguts Collserola o Montseny.  
·         Veureu, també, que el mes de maig -amb el dia 1 festiu- com que la proposta de fer la Sortida de Primavera és a finals de la segona setmana, tampoc fem Xino-Xano. Si finalment no féssim la Sortida de Primavera, la Xino-Xano la podríem fer -com tenim per costum- el primer dijous del mes, el dia 3. L’any passat havíem apuntat com a possibles indrets del nostre territori a conèixer “amb més profunditat” gràcies a aquets caps de setmana, la Vall de Boí a l’Alta Ribagorça i el Cabreres-Collsacabra a cavall de les comarques de La Garrotxa, Osona i La Selva. A veure si algú/uns de nosaltres s’anima/en a organitzar l’estada en aquetes o alguna altra zona del nostre país.  
·         Parlem, al calendari, dels Esmorzars de Forquilla... Però no hi veureu cap dia assenyalat amb el color roig, tal i com està indicat a la llegenda. Hem pensat, com a mínim, en fer un parell d’esmorzars d’aquest tipus; un, per exemple, els mesos de febrer-març i l’altre a l’octubre-novembre. En Josep Lluís ja ens ha anunciat pel WhatsApp que està preparant el primer a “La Cova Fumada” del barri de la Barceloneta, amb el retrobament amb un dels fundadors i primer cap del Clan: en Oscar del Valle.
·         Com a dies o trobades “especials” hem previst la “Paella d’estiu”, el divendres 15 de juny, i el “Dinar de Nadal”, el divendres 14 de desembre. En Joan Blanc, ens ha anat recordant el seu oferiment de repetir, a l’hivern o primavera, “La clotxa”, al seu mas de Cabra del Camp. Quelcom semblant passa amb el “Dinar mariner”, organitzat per en Josep Fitó, els seus amics pescadors i els nostres patrons nàutics a Cala Tavellera, a veure si enguany el podem fer...

I, creiem, que això és tot.

Ah! no, calla, m'oblidava...

Tingueu, si us plau i si això és possible, en compte a les vostres agendes aquetes dates a l’hora de planificar visites o proves mèdiques, viatges i d’altres compromisos lúdics per tal de fer-los compatibles -si així ho desitgeu- amb les nostres activitats. En nom de tots/es, gràcies.  

Que el 2018 segui per a tots i totes un any ben ple de salut, activitats i satisfaccions.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada