dimecres, 22 de maig del 2019

CRIDA AL 6è ESMORZAR DE FORQUILLA





6è ESMORZAR DE FORQUILLA A “L’ONA” DE PREMIÀ DE MAR


A proposta del nostre company Josep Lluís, per anar-nos preparant per a rebre l’estiu, s’organitza un ESMORZAR DE FORQUILLA a la platja de Premià de Mar. Hi esteu tots/es convidats/des !!.


Data.- Dimarts 4 de juny 2019.

Lloc.- Restaurant L’ONA Platja de Premià de Mar (al costat del Port Esportiu).

Hora.- L’esmorzar començarà a les 10h.

Inscripcions.- Per tal de que ens tinguin la taula a punt, aniria molt bé saber -abans de dimarts, clar- els qui serem. Podeu anar-ho dient directament pel mitjà que preferiu (“guasá”, correu, telèfon, “tam-tam”, codi de banderes o personalment) a en Josep Lluís.

Aquí teniu la carta:










Els qui hi anem en tren des de Barcelona, hem quedat de trobar-nos a l’estació de Rodalies Renfe de la Plaça de Catalunya (sota el rellotge de davant les taquilles) a les 8h 45’ per agafar el tren de la línia R 1 que surt a les 9h i que arriba a Premià de Mar a les 9h 33’. Porteu la targeta Dorada pel descompte.

Unes imatges per anar agafant gana:













EL TEMPS D'EN JOAN MIQUEL

Aquest dimarts vinent, pel que es veu als mapes encara tindrem les restes del anticicló que hem gaudit aquest cap de setmana, si bé que no tant espatarrant.
S’estarà instal·lant un àrea de baixes pressions però que no ens afectaran massa. De moment.

El dia es llevarà a tres quarts de sis i presentarà núvols alts en una cobertura que no superarà el 20%, és a dir que si hi ha núvols dels que tapen el sol, els “cotonets” estaran escampats i les clarianes lluiran en més del 80%, però també pot ser que hi hagi una mena de “calitja” que només filtri el sol. El més probable és el primer, un cel “empedrat” típic de l’anunci del canvi de temps.

La temperatura estarà encara estable de 21º i el vent serà de Garbí girant a migjorn de Força 3 (10 nusos), que propiciarà una brisa agradable de mar. Un mar que ja estarà a 17º, un pel fresquet però que possibilitarà el bany, (si tenim la previsió de portar els vestits de bany, és clar).

Mapa de nuvolositat alta.


La probabilitat d'aquest pronòstic és del 80%, de moment.


NO S’ADMETEN RECLAMACIONS


J.M.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada